Herman Brusselmans zorgt voor ophef in Café Hendriks & Genee: "Ik kan goed beffen"

Herman Brusselmans zorgt voor ophef in Café Hendriks & Genee: "Ik kan goed beffen"

<em>Herman Brusselmans</em> zorgt voor ophef in <em>Café Hendriks &amp; Genee</em>: &quot;Ik kan goed beffen&quot; De Vlaamse schrijver Herman Brusselmans was gisteren (8 december) te gast in Café Hendriks & Genee, en hij is nooit te beroerd om voor wat ophef te zorgen. Brusselmans deed wederom een opmerkelijke uitspraak: "Ik kan toevallig heel goed beffen." Zeiken over 'fucking seks'Brusselmans is helemaal klaar met het eeuwige gezeur over seks. "Nu nog zitten we over die fucking seks te zeiken, van hoe moet het en hoe kan het en hoe oud moet je zijn en wie met wie... Ik heb het gehad met heel die seks." Vervolgens komt het onderwerp op de befkwaliteiten van Brusselmans. "Ik bef net zoals iedereen, en ik kan het toevallig goed." Bekijk het fragment uit Café Hendriks & Genee hierboven. Café Hendriks & Genee is elke zondag om 22.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Café Hendriks & Genee terugkijken bij Gids.tv. Veronica Inside gemist: Herman Brusselmans mag niet meedoen met TOTO Bekijk deze video » Herman Brusselmans haat social media Bekijk deze video » Jinek gemist? Sekszusjes en Herman Brusselmans over voorlichting seks Bekijk deze video »
Talkshow :
Herman Brusselmans zorgt voor ophef in Café Hendriks & Genee: "Ik kan goed beffen"

De Vlaamse schrijver Herman Brusselmans was gisteren (8 december) te gast in Café Hendriks & Genee, en hij is nooit te beroerd om voor wat ophef te zorgen. Brusselmans deed wederom een opmerkelijke uitspraak: "Ik kan toevallig heel goed beffen."

Zeiken over 'fucking seks'
Brusselmans is helemaal klaar met het eeuwige gezeur over seks. "Nu nog zitten we over die fucking seks te zeiken, van hoe moet het en hoe kan het en hoe oud moet je zijn en wie met wie... Ik heb het gehad met heel die seks." Vervolgens komt het onderwerp op de befkwaliteiten van Brusselmans. "Ik bef net zoals iedereen, en ik kan het toevallig goed."

Bekijk het fragment uit Café Hendriks & Genee hierboven.

Café Hendriks & Genee is elke zondag om 22.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Café Hendriks & Genee terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Herman Brusselmans zorgt voor ophef in Café Hendriks & Genee: "Ik kan goed beffen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen