Kopspijkers-cabaret met Willem-Alexander, Martien Meiland en Femke Halsema

Kopspijkers-cabaret met Willem-Alexander, Martien Meiland en Femke Halsema

Kopspijkers-cabaret met Willem-Alexander, Martien Meiland en Femke Halsema In de eenmalige aflevering van DWDD Heimwee: Kopspijkers konden de bekende typetjes uiteraard niet ontbreken. Naast Femke Halsema waren ook koning Willem-Alexander en niemand minder dan Martien Meiland te gast. Wijnen wijnen wijnen"Het is toch een soort herdenking", zegt Erik van Muiswinkel, in zijn rol als de koning, over zijn terugkeer in het programma. Martien Meiland kreeg uiteraard de lachers op zijn hand met zijn bekende uitspraken wijnen wijnen wijnen en wat goeeeed." Bekijk het hele fragment van Kopspijkers hierboven. Bekijk ook Jack Spijkerman reageert op succes Kopspijkers: 'Betekent niet per se een vervolg' Bekijk deze video » Henny Huisman houdt niet van feestjes maar maakt er toch programma over Bekijk deze video » Dit zijn de finalisten van Expeditie Robinson 2019 Bekijk deze video »
TV :
Kopspijkers-cabaret met Willem-Alexander, Martien Meiland en Femke Halsema

In de eenmalige aflevering van DWDD Heimwee: Kopspijkers konden de bekende typetjes uiteraard niet ontbreken. Naast Femke Halsema waren ook koning Willem-Alexander en niemand minder dan Martien Meiland te gast.

Wijnen wijnen wijnen
"Het is toch een soort herdenking", zegt Erik van Muiswinkel, in zijn rol als de koning, over zijn terugkeer in het programma. Martien Meiland kreeg uiteraard de lachers op zijn hand met zijn bekende uitspraken wijnen wijnen wijnen en wat goeeeed." Bekijk het hele fragment van Kopspijkers hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kopspijkers-cabaret met Willem-Alexander, Martien Meiland en Femke Halsema of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV