Miss Universe 2019: presentator Steve Harvey maakt opnieuw enorme blunder

Miss Universe 2019: presentator Steve Harvey maakt opnieuw enorme blunder

<em>Miss Universe 2019</em>: presentator Steve Harvey maakt opnieuw enorme blunder Presentator Steve Harvey maakte vier jaar geleden een enorme fout tijdens de Miss Universe-verkiezing door de verkeerde Miss aan te wijzen als winnaar, en gisteren ging het opnieuw mis tijdens de editie van 2019. Hij dacht in gesprek te zijn met de Miss van de Filipijnen, maar ze bleek uit Maleisië afkomstig te zijn. Bekijk het fragment van de blunder van Steve Harvey hierboven. Sharon Pieksma is Miss Nederland 2019 Bekijk deze video »
Buitenland :
Miss Universe 2019: presentator Steve Harvey maakt opnieuw enorme blunder

Presentator Steve Harvey maakte vier jaar geleden een enorme fout tijdens de Miss Universe-verkiezing door de verkeerde Miss aan te wijzen als winnaar, en gisteren ging het opnieuw mis tijdens de editie van 2019. Hij dacht in gesprek te zijn met de Miss van de Filipijnen, maar ze bleek uit Maleisië afkomstig te zijn.

Bekijk het fragment van de blunder van Steve Harvey hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Miss Universe 2019: presentator Steve Harvey maakt opnieuw enorme blunder of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen