Schietpartij in Apeldoorn: meerdere gewonden

Schietpartij in Apeldoorn: meerdere gewonden

Schietpartij in <em>Apeldoorn</em>: meerdere gewonden Bij een schietpartij in Apeldoorn zijn zondagavond meerdere gewonden gevallen. De politie is bezig met een uitgebreid onderzoek naar de toedracht maar kan daar nog niets over kwijt. Meerdere verdachten zouden al zijn opgepakt. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Vulkaanuitbarsting Nieuw-Zeeland. Bekijk de heftige beelden. Bekijk deze video » Buienradar: veel regen en kans op windstoten Bekijk deze video » Opvolgers Eva Jinek bekend: Sophie Hilbrand, Tijs van den Brink, Charles Groenhuijsen en anderen Bekijk deze video »
Nieuws :
Schietpartij in Apeldoorn: meerdere gewonden

Bij een schietpartij in Apeldoorn zijn zondagavond meerdere gewonden gevallen. De politie is bezig met een uitgebreid onderzoek naar de toedracht maar kan daar nog niets over kwijt. Meerdere verdachten zouden al zijn opgepakt. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Schietpartij in Apeldoorn: meerdere gewonden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen