Enorme ravage op A50: vrachtwagen verliest grote lading stoeptegels

Enorme ravage op A50: vrachtwagen verliest grote lading stoeptegels

Enorme ravage op A50: <em>vrachtwagen</em> verliest grote lading <em>stoeptegels</em> Op de A50 bij Epe is vanochtend vroeg een verkeersinferno ontstaan nadat een vrachtwagen gevuld met stoeptegels kantelde. Het leverde chaos en een enorme ravage op de weg op. Het ongeval gebeurde om 5.30 uur en dat betekende dat de ochtendspits grote hinder ondervond van de stoeptegels op de weg. Bekijk beelden van de ravage na het ongeluk hierboven. Bizar ongeluk met agressieve automobilist in Texas Bekijk deze video » Vijf gewonden na ongeluk met kermisattractie in Thailand Bekijk deze video » Siberische bus stort in de rivier; 19 doden Bekijk deze video »
Nieuws :
Enorme ravage op A50: vrachtwagen verliest grote lading stoeptegels

Op de A50 bij Epe is vanochtend vroeg een verkeersinferno ontstaan nadat een vrachtwagen gevuld met stoeptegels kantelde. Het leverde chaos en een enorme ravage op de weg op. Het ongeval gebeurde om 5.30 uur en dat betekende dat de ochtendspits grote hinder ondervond van de stoeptegels op de weg.

Bekijk beelden van de ravage na het ongeluk hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Enorme ravage op A50: vrachtwagen verliest grote lading stoeptegels of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen