Bekijk trailer 2Doc Heb je kinderen? (maandag 9 december op NPO 2)

Bekijk trailer 2Doc Heb je kinderen? (maandag 9 december op NPO 2)

Bekijk trailer 2Doc <em>Heb je kinderen?</em> (maandag 9 december op NPO 2) Op maandag 9 december is de heftige en ontroerende documenaire Heb je kinderen? te zien op tv. Hierin gaat Inés ten Berge op een persoonlijke zoektocht over haar sterke kinderwens, haar eerdere vruchtbaarheidsbehandelingen en hoe die op niets zijn uitgelopen. Ze praat ook met anderen over hun lot, hun keuzes, hun dilemma's en het verdriet dat ongewenste kinderloosheid heet. De documentaire Heb je kinderen? is op maandag 9 december om 20.25 uur te zien op NPO 2. Bekijk de trailer van Heb je kinderen? hierboven. Johnny en Charlotte Heitinga delen eerste babyfoto's dochter Rixo Bekijk deze video » Channah Koerten (Temptation Island) bevallen van zoontje Bekijk deze video » Jennifer Hoffman bezoekt Nederlandse vrouwen die bevallen zijn in Suriname Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk trailer 2Doc Heb je kinderen? (maandag 9 december op NPO 2)

Op maandag 9 december is de heftige en ontroerende documenaire Heb je kinderen? te zien op tv. Hierin gaat Inés ten Berge op een persoonlijke zoektocht over haar sterke kinderwens, haar eerdere vruchtbaarheidsbehandelingen en hoe die op niets zijn uitgelopen. Ze praat ook met anderen over hun lot, hun keuzes, hun dilemma's en het verdriet dat ongewenste kinderloosheid heet.

De documentaire Heb je kinderen? is op maandag 9 december om 20.25 uur te zien op NPO 2. Bekijk de trailer van Heb je kinderen? hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer 2Doc Heb je kinderen? (maandag 9 december op NPO 2) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen