Livestream persconferentie Ajax - Valencia met Erik ten Hag en Donny van de Beek

Livestream persconferentie Ajax - Valencia met Erik ten Hag en Donny van de Beek

Livestream persconferentie <em>Ajax - Valencia</em> met Erik ten Hag en Donny van de Beek Samen met Donny van de Beek blikt Ajax-coach Erik ten Hag vooruit op de wedstrijd Ajax - Valencia, het laatste groepsduel in de Champions League. Ajax heeft nog een punt nodig om zeker te zijn van kwalificatie voor de achtste finales. Bekijk hier de livestream van de wedstrijd. BlessuresValencia zal moeten winnen om door te gaan, dus het belooft een spannende wedstrijd te worden. Voor Ten Hag zal de opstelling een puzzel worden. Hij moet Zakaria Labyad en David Neres missen, het meespelen van doelman André Onana is hoogst onzeker door een blessure die hij zaterdag op de training opliep, en het is ook de vraag of Quincy Promes alweer fit genoeg is. Kijk hierboven op 9 december vanaf 15.15 uur LIVE naar de persconferentie van Erik ten Hag en Donny van de Beek. Robert Lewandowski ondervraagt Dusan Tadic over de prestaties van Ajax Bekijk deze video » Joël Veltman bij Andy van der Meijde in de auto: 'Ik hou van kleedkamerhumor' Bekijk deze video » Samenvatting Ajax - Willem II Bekijk deze video »
Live :
Livestream persconferentie Ajax - Valencia met Erik ten Hag en Donny van de Beek

Samen met Donny van de Beek blikt Ajax-coach Erik ten Hag vooruit op de wedstrijd Ajax - Valencia, het laatste groepsduel in de Champions League. Ajax heeft nog een punt nodig om zeker te zijn van kwalificatie voor de achtste finales.

Bekijk hier de livestream van de wedstrijd.

Blessures
Valencia zal moeten winnen om door te gaan, dus het belooft een spannende wedstrijd te worden. Voor Ten Hag zal de opstelling een puzzel worden. Hij moet Zakaria Labyad en David Neres missen, het meespelen van doelman André Onana is hoogst onzeker door een blessure die hij zaterdag op de training opliep, en het is ook de vraag of Quincy Promes alweer fit genoeg is.

Kijk hierboven op 9 december vanaf 15.15 uur LIVE naar de persconferentie van Erik ten Hag en Donny van de Beek.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Livestream persconferentie Ajax - Valencia met Erik ten Hag en Donny van de Beek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen