Samenvatting Denemarken - Nederland (WK Handbal)

Samenvatting Denemarken - Nederland (WK Handbal)

Samenvatting <em>Denemarken - Nederland</em> (WK Handbal) Het Nederlandse handbalelftal speelt woensdag de volgende wedstrijd tegen Zuid-Korea. De samenvatting vind je na de wedstrijd op Gids.tv. De Nederlandse handbalvrouwen leken in topvorm te zijn na winstpartijen tegen toplanden als Servië en Noorwegen, maar tegen Denemarken gingen ze de mist in. Na een spannende wedstrijd trokken de Denen aan het langste eind: 27-24. Oranje heeft kwalificatie voor de volgende ronde nu niet meer in eigen hand. Bekijk de samenvatting van Denemarken - Nederland hierboven. Samenvatting Servië - Nederland (WK Handbal) Bekijk deze video » Samenvatting Nederland - Noorwegen (WK Handbal) Bekijk deze video » Samenvatting Nederland - Duitsland (WK Handbal) Bekijk deze video »
Sport :
Samenvatting Denemarken - Nederland (WK Handbal)

Het Nederlandse handbalelftal speelt woensdag de volgende wedstrijd tegen Zuid-Korea. De samenvatting vind je na de wedstrijd op Gids.tv.

De Nederlandse handbalvrouwen leken in topvorm te zijn na winstpartijen tegen toplanden als Servië en Noorwegen, maar tegen Denemarken gingen ze de mist in. Na een spannende wedstrijd trokken de Denen aan het langste eind: 27-24. Oranje heeft kwalificatie voor de volgende ronde nu niet meer in eigen hand.

Bekijk de samenvatting van Denemarken - Nederland hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Denemarken - Nederland (WK Handbal) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen