Frans Bauer doet staredown met Nieky Holzken

Frans Bauer doet staredown met Nieky Holzken

Frans Bauer doet staredown met <em>Nieky Holzken</em> Zo zagen we Frans Bauer nog niet vaak: in een boksoutfit. Hij doet een heuse staredown met kickboxkampioen Nieky Holzken. Het gaat er geconcentreerd aan toe maar het lukt de volkszanger toch niet om zijn lach in te houden. Bekijk het fragment, dat Bauer op zijn Instagrampagina plaatste, hierboven. Bekijk ook Frans Bauer bij tandarts: "Ik ben zo bang" Bekijk deze video » Frans Bauer en Mariska ruziën om snoeppot Bekijk deze video » Opvolgers Eva Jinek bekend: Sophie Hilbrand, Tijs van den Brink, Charles Groenhuijsen en anderen Bekijk deze video »
Show :
Frans Bauer doet staredown met Nieky Holzken

Zo zagen we Frans Bauer nog niet vaak: in een boksoutfit. Hij doet een heuse staredown met kickboxkampioen Nieky Holzken. Het gaat er geconcentreerd aan toe maar het lukt de volkszanger toch niet om zijn lach in te houden. Bekijk het fragment, dat Bauer op zijn Instagrampagina plaatste, hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Frans Bauer doet staredown met Nieky Holzken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen