Dit doet inhalatie van lachgas uit ballon met je

Dit doet inhalatie van lachgas uit ballon met je

Dit doet inhalatie van <em>lachgas</em> uit ballon met je Vandaag werd bekend dat het Kabinet met een verbod komt op recreatief gebruik van lachgas. Het inhaleren van lachgas brengt veel risico’s voor de gezondheid met zich mee en het aantal incidenten hiermee is ook gestegen de afgelopen tijd. In de video hierboven is te zien wat lachgas eigenlijk met je doet bij inhalatie. Dit Was Het Niews gemist? Peter Pannekoek over lachgas: 'Ik word er paranoia van' Bekijk deze video » Ondeugende Sinterklaas in Sint & Paul Pakken Uit na gebruik lachgas: "Ik zat in een trip" Bekijk deze video »
Nieuws :
Dit doet inhalatie van lachgas uit ballon met je

Vandaag werd bekend dat het Kabinet met een verbod komt op recreatief gebruik van lachgas. Het inhaleren van lachgas brengt veel risico’s voor de gezondheid met zich mee en het aantal incidenten hiermee is ook gestegen de afgelopen tijd. In de video hierboven is te zien wat lachgas eigenlijk met je doet bij inhalatie.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dit doet inhalatie van lachgas uit ballon met je of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen