Bekijk trailer Homeland seizoen 8 (vanaf 5 april op NPO 3)

Bekijk trailer Homeland seizoen 8 (vanaf 5 april op NPO 3)

Bekijk trailer <em>Homeland</em> seizoen 8 (vanaf 5 april op NPO 3) Begin 2020 gaat het achtste en laatste seizoen van de spannende serie Homeland in première. Het laatste seizoen begint op 9 februari 2020 en zal vanaf 5 april te zien zijn op NPO 3 en via NPO Start. Het belooft een knallende afsluiter te worden. TerroristenWe kunnen nog één keer meeleven met de getroebleerde hoofdpersoon Carrie Mathison (gespeeld door Claire Danes) en CIA-chef Saul Berenson (Mandy Patinkin). In dit laatste seizoen krijgen ze opnieuw te maken met terroristische dreigingen, en om de terroristen te pakken zullen ze naar het Midden-Oosten moeten afreizen. Als we op de trailer afgaan, lijkt het daar helemaal uit de hand te gaan lopen... Het achtste seizoen van Homeland is vanaf zondag 5 april 2020 wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Homeland terugkijken bij Gids.tv. Homeland seizoen 7 gemist? Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk trailer Homeland seizoen 8 (vanaf 5 april op NPO 3)

Begin 2020 gaat het achtste en laatste seizoen van de spannende serie Homeland in première. Het laatste seizoen begint op 9 februari 2020 en zal vanaf 5 april te zien zijn op NPO 3 en via NPO Start. Het belooft een knallende afsluiter te worden.

Terroristen
We kunnen nog één keer meeleven met de getroebleerde hoofdpersoon Carrie Mathison (gespeeld door Claire Danes) en CIA-chef Saul Berenson (Mandy Patinkin). In dit laatste seizoen krijgen ze opnieuw te maken met terroristische dreigingen, en om de terroristen te pakken zullen ze naar het Midden-Oosten moeten afreizen. Als we op de trailer afgaan, lijkt het daar helemaal uit de hand te gaan lopen...

Het achtste seizoen van Homeland is vanaf zondag 5 april 2020 wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Homeland terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer Homeland seizoen 8 (vanaf 5 april op NPO 3) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen