Marco Kroon veroordeeld tot 100 uur taakstraf

Marco Kroon veroordeeld tot 100 uur taakstraf

<em>Marco Kroon</em> veroordeeld tot 100 uur taakstraf Marco Kroon is vandaag in de rechtbank veroordeeld tot een onvoorwaardelijke taakstraf van 100 uur. De militair krijgt deze straf omdat hij zich tijdens Carnaval heeft misdragen en in de boeien werd geslagen. Kroon in hoger beroepHet OM had deze werkstraf van 100 uur geëist, Kroon heeft inmiddels al laten weten dat hij in hoger beroep gaat. Kroon moest voor de rechter verschijnen omdat hij werd gearresteerd wegens wildplassen. Tijdens deze arrestatie zou hij een politieagent een kopstoot hebben gegeven, met zijn geslachtsdeel hebben gezwaaid en zijn middelvinger hebben opgestoken. Bekijk de uitspraak in de zaak Marco Kroon in de video hierboven. Rechtbank deelt beelden van arrestatie en ‘kopstoot’ Marco Kroon Bekijk deze video » Marco Kroon over eis 100 uur werkstraf: 'Ik zou mezelf schamen als dit een kopstoot zou zijn' Bekijk deze video »
Nieuws :
Marco Kroon veroordeeld tot 100 uur taakstraf

Marco Kroon is vandaag in de rechtbank veroordeeld tot een onvoorwaardelijke taakstraf van 100 uur. De militair krijgt deze straf omdat hij zich tijdens Carnaval heeft misdragen en in de boeien werd geslagen.

Kroon in hoger beroep
Het OM had deze werkstraf van 100 uur geëist, Kroon heeft inmiddels al laten weten dat hij in hoger beroep gaat. Kroon moest voor de rechter verschijnen omdat hij werd gearresteerd wegens wildplassen. Tijdens deze arrestatie zou hij een politieagent een kopstoot hebben gegeven, met zijn geslachtsdeel hebben gezwaaid en zijn middelvinger hebben opgestoken.

Bekijk de uitspraak in de zaak Marco Kroon in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marco Kroon veroordeeld tot 100 uur taakstraf of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen