Jeroen Pauw stopt: bekijk hier de opmerkelijkste momenten uit zijn talkshow

Jeroen Pauw stopt: bekijk hier de opmerkelijkste momenten uit zijn talkshow

<em>Jeroen Pauw</em> stopt: bekijk hier de opmerkelijkste momenten uit zijn <em>talkshow</em> Jeroen Pauw heeft aangekondigd binnenkort te stoppen met zijn talkshow Pauw. Een hard gelag voor de publieke omroep, want het programma wist elke avond veel kijkers te trekken. De presentator heeft echter aangegeven zich bezig te gaan houden met andere dingen. Opmerkelijkste momentenShownieuws heeft een korte compilatie gemaakt met een aantal memorabele momenten uit de talkshowcarrière van Pauw, zowel in zijn eigen programma als bij Pauw & Witteman. De presentator voerde een aantal bijzondere gesprekken, bijvoorbeeld met Keith Bakker, Frans Timmermans en vele anderen. Bekijk de compilatie van Jeroen Pauw hierboven. Vervanger van Eva Jinek nog steeds niet gevonden Bekijk deze video » Opvolgers Eva Jinek bekend: Sophie Hilbrand, Tijs van den Brink, Charles Groenhuijsen en anderen Bekijk deze video »
TV :
Jeroen Pauw stopt: bekijk hier de opmerkelijkste momenten uit zijn talkshow

Jeroen Pauw heeft aangekondigd binnenkort te stoppen met zijn talkshow Pauw. Een hard gelag voor de publieke omroep, want het programma wist elke avond veel kijkers te trekken. De presentator heeft echter aangegeven zich bezig te gaan houden met andere dingen.

Opmerkelijkste momenten
Shownieuws heeft een korte compilatie gemaakt met een aantal memorabele momenten uit de talkshowcarrière van Pauw, zowel in zijn eigen programma als bij Pauw & Witteman. De presentator voerde een aantal bijzondere gesprekken, bijvoorbeeld met Keith Bakker, Frans Timmermans en vele anderen.

Bekijk de compilatie van Jeroen Pauw hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jeroen Pauw stopt: bekijk hier de opmerkelijkste momenten uit zijn talkshow of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen