Lourdes (dochter Madonna) shockeert met ‘orgie’ tijdens modeshow

Lourdes (dochter Madonna) shockeert met ‘orgie’ tijdens modeshow

<em>Lourdes</em> (dochter Madonna) shockeert met ‘orgie’ tijdens modeshow Madonna is niet de enige van de familie die voor heel wat commotie kan zorgen. Haar dochter Lourdes zorgt momenteel voor heel wat ophef met een Desigual-modeshow tijdens Art Basel in Miami waar ze een hoofdrol in speelt. In deze bijzondere show draait het in het begin om de kleding, maar even later trekken de modellen alles uit en wordt er een grote orgie nagespeeld op het podium. Bekijk de beelden van de modeshow met Lourdes in de video hierboven. Madonna krijgt flinke kritiek om arrogante houding bij Graham Norton Bekijk deze video » Madonna viert haar verjaardag 'met de benen wijd' Bekijk deze video »
Entertainment :
Lourdes (dochter Madonna) shockeert met ‘orgie’ tijdens modeshow

Madonna is niet de enige van de familie die voor heel wat commotie kan zorgen. Haar dochter Lourdes zorgt momenteel voor heel wat ophef met een Desigual-modeshow tijdens Art Basel in Miami waar ze een hoofdrol in speelt. In deze bijzondere show draait het in het begin om de kleding, maar even later trekken de modellen alles uit en wordt er een grote orgie nagespeeld op het podium.

Bekijk de beelden van de modeshow met Lourdes in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lourdes (dochter Madonna) shockeert met ‘orgie’ tijdens modeshow of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen