Nabeschouwing Expeditie Robinson: was de halve finale-proef onverantwoord?

Nabeschouwing Expeditie Robinson: was de halve finale-proef onverantwoord?

Nabeschouwing <em>Expeditie Robinson</em>: was de halve finale-proef onverantwoord? Vanavond is de finale van het populaire reality-survivalprogramma Expeditie Robinson. Met ruim 1,5 miljoen kijkers elke zondag was de afvalrace een groot succes op RTL 4. FinalistenVan de twintig deelnemers die de bikkelharde strijd met elkaar én de elementen aangingen, zijn er nog drie over: Eva Cleven, Hugo Kennis en Shary-An Nivillac. In de allesbepalende finaleproef strijden ze tegen elkaar om de winst van het twintigste seizoen. LiveshowDe finale van Expeditie Robinson is ook dit jaar een grootse liveshow. In de Werkspoorkathedraal in Utrecht bekijken presentatoren Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels met de twintig deelnemers naar de finaleproef. Nabeschouwing Expeditie Robinson: was de halve finale-proef onverantwoord? Bekijk deze video » Finalisten van Expeditie Robinson zijn helemaal klaar met het programma Bekijk deze video » Dennis Weening: "Ik was tijdens Expeditie Robinson zo stoned als een garnaal" Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Nabeschouwing Expeditie Robinson: was de halve finale-proef onverantwoord?

Vanavond is de finale van het populaire reality-survivalprogramma Expeditie Robinson. Met ruim 1,5 miljoen kijkers elke zondag was de afvalrace een groot succes op RTL 4.

Finalisten
Van de twintig deelnemers die de bikkelharde strijd met elkaar én de elementen aangingen, zijn er nog drie over: Eva Cleven, Hugo Kennis en Shary-An Nivillac. In de allesbepalende finaleproef strijden ze tegen elkaar om de winst van het twintigste seizoen.

Liveshow
De finale van Expeditie Robinson is ook dit jaar een grootse liveshow. In de Werkspoorkathedraal in Utrecht bekijken presentatoren Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels met de twintig deelnemers naar de finaleproef.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Expeditie Robinson
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nabeschouwing Expeditie Robinson: was de halve finale-proef onverantwoord? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen