Nabeschouwing Expeditie Robinson: was de halve finale-proef onverantwoord?

Nabeschouwing Expeditie Robinson: was de halve finale-proef onverantwoord?

Nabeschouwing <em>Expeditie Robinson</em>: was de halve finale-proef onverantwoord? De halve finale van Expeditie Robinson is achter de rug, en twee halve finalisten moesten de strijd verlaten: Eva Koreman en Mariana Verkerk. Verkerk zit bij De Telegraaf om terug te blikken, en ze krijgt de vraag of de tweede halve finale-proef niet onverantwoord was. Nooit verwachtVerkerk zegt dat ze het juist een hele leuke proef vond, en dat ze af en toe omgedraaid werden omdat het niet heel gezond was om constant op de kop te hangen. Verder geeft ze toe dat ze nooit had verwacht dat ze zo ver zou komen, maar dat lukte haar toch door op een slimme manier bondjes te smeden. Nu kan ze niet anders dan trots zijn op haar eigen prestatie, maar ook op de finalisten: Eva Cleven, Hugo Kennis en Shary-An Nivillac. Bekijk de nabeschouwing van Expeditie Robinson hierboven. Dit zijn de finalisten van Expeditie Robinson 2019 Bekijk deze video » Eva Cleven tweede finalist Expeditie Robinson na titanenstrijd met Shary-An Nivillac Bekijk deze video » Hugo Kennis verslaat Eva Cleven en is eerste finalist Expeditie Robinson 2019 Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Nabeschouwing Expeditie Robinson: was de halve finale-proef onverantwoord?

De halve finale van Expeditie Robinson is achter de rug, en twee halve finalisten moesten de strijd verlaten: Eva Koreman en Mariana Verkerk. Verkerk zit bij De Telegraaf om terug te blikken, en ze krijgt de vraag of de tweede halve finale-proef niet onverantwoord was.

Nooit verwacht
Verkerk zegt dat ze het juist een hele leuke proef vond, en dat ze af en toe omgedraaid werden omdat het niet heel gezond was om constant op de kop te hangen. Verder geeft ze toe dat ze nooit had verwacht dat ze zo ver zou komen, maar dat lukte haar toch door op een slimme manier bondjes te smeden. Nu kan ze niet anders dan trots zijn op haar eigen prestatie, maar ook op de finalisten: Eva Cleven, Hugo Kennis en Shary-An Nivillac.

Bekijk de nabeschouwing van Expeditie Robinson hierboven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Expeditie Robinson
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nabeschouwing Expeditie Robinson: was de halve finale-proef onverantwoord? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen