Tranen in nieuw Videoland-programma Holland’s Next Make Over

Tranen in nieuw Videoland-programma Holland’s Next Make Over

Tranen in nieuw Videoland-programma <em>Holland’s Next Make Over</em> In het nieuwe programma Holland’s Next Make Over krijgen fans van Holland’s Next Top Model een make-over. Zij worden onder handen genomen door een professioneel team voor een nieuwe look, maar het eindresultaat wordt niet altijd gelijk positief ontvangen. Een van de dames is zelfs in tranen, zo is te zien in de video hierboven met een aantal fragmenten. Holland’s Next Make Over is vanaf vandaag (9 december) te zien bij Videoland. Holly Mae Brood neemt HNTM-fans onder handen in Holland’s Next Make Over Bekijk deze video »
TV :
Tranen in nieuw Videoland-programma Holland’s Next Make Over

In het nieuwe programma Holland’s Next Make Over krijgen fans van Holland’s Next Top Model een make-over. Zij worden onder handen genomen door een professioneel team voor een nieuwe look, maar het eindresultaat wordt niet altijd gelijk positief ontvangen. Een van de dames is zelfs in tranen, zo is te zien in de video hierboven met een aantal fragmenten.

Holland’s Next Make Over is vanaf vandaag (9 december) te zien bij Videoland.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tranen in nieuw Videoland-programma Holland’s Next Make Over of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen