Ruud de Wild en Olcay Gulsen lachen zich rot tijdens kerstkaarten schrijven

Ruud de Wild en Olcay Gulsen lachen zich rot tijdens kerstkaarten schrijven

<em>Ruud de Wild</em> en <em>Olcay Gulsen</em> lachen zich rot tijdens kerstkaarten schrijven Ze waren even uit elkaar maar het lijkt er toch echt op dat Ruud de Wild en Olcay Gulsen samen Kerst gaan vieren. De dj heeft zelf kerstkaarten ontworpen en om deze te promoten hebben hij en zijn geliefde samen een video opgenomen. Hierin is te zien dat ze het erg gezellig hebben samen en zich kapot lachen tijdens het schrijven van de kerstkaarten. Bekijk de video waarin Ruud de Wild en Olcay Gulsen samen kerstkaarten schrijven hierboven. Ladies Night: Olcay Gulsen heeft seks niet in top 3 favoriete activiteiten staan Bekijk deze video » Olcay Gulsen ondervraagt Merel Westrik over nieuwe vriend Bekijk deze video »
Entertainment :
Ruud de Wild en Olcay Gulsen lachen zich rot tijdens kerstkaarten schrijven

Ze waren even uit elkaar maar het lijkt er toch echt op dat Ruud de Wild en Olcay Gulsen samen Kerst gaan vieren. De dj heeft zelf kerstkaarten ontworpen en om deze te promoten hebben hij en zijn geliefde samen een video opgenomen. Hierin is te zien dat ze het erg gezellig hebben samen en zich kapot lachen tijdens het schrijven van de kerstkaarten.

Bekijk de video waarin Ruud de Wild en Olcay Gulsen samen kerstkaarten schrijven hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ruud de Wild en Olcay Gulsen lachen zich rot tijdens kerstkaarten schrijven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen