Narcostaat: ‘Liquidaties komen door mensen die gierig worden’

Narcostaat: ‘Liquidaties komen door mensen die gierig worden’

<em>Narcostaat</em>: ‘Liquidaties komen door mensen die gierig worden’ In Narcostaat praat Danny Ghosen over liquidaties in de onderwereld en vraagt zich af of drugsgebruikers hier ook (indirect) verantwoordelijk voor zijn. “Het probleem is meestal dat de ene persoon de andere persoon wil naaien. Dat is waar het fout gaat”, vertelt een onherkenbaar gemaakt persoon uit de drugswereld over liquidaties. “Het zijn gewoon mensen die gierig worden en dan gaat het fout.” Bekijk het fragment van Narcostaat in de video hierboven. De laatste aflevering van de documentaireserie Narcostaat is maandag 9 december om 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Narcostaat terugkijken bij Gids.tv. Narcostaat: Danny Ghosen geschokt door jonge criminelen die worden benaderd voor liquidaties Bekijk deze video » Narcostaat: Is overheid strijd tegen Dark Web aan het verliezen? Bekijk deze video »
TV :
Narcostaat: ‘Liquidaties komen door mensen die gierig worden’

In Narcostaat praat Danny Ghosen over liquidaties in de onderwereld en vraagt zich af of drugsgebruikers hier ook (indirect) verantwoordelijk voor zijn. “Het probleem is meestal dat de ene persoon de andere persoon wil naaien. Dat is waar het fout gaat”, vertelt een onherkenbaar gemaakt persoon uit de drugswereld over liquidaties. “Het zijn gewoon mensen die gierig worden en dan gaat het fout.”

Bekijk het fragment van Narcostaat in de video hierboven.

De laatste aflevering van de documentaireserie Narcostaat is maandag 9 december om 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Narcostaat terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Narcostaat: ‘Liquidaties komen door mensen die gierig worden’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen