Rusland vier jaar geschorst vanwege doping: "Ze zijn nog erger dan ik dacht"

Rusland vier jaar geschorst vanwege doping: "Ze zijn nog erger dan ik dacht"

<em>Rusland</em> vier jaar geschorst vanwege <em>doping</em>: &quot;Ze zijn nog erger dan ik dacht&quot; De Russen zijn hard gestraft voor het systematische dopinggebruik bij grote sportevenementen. De komende vier jaar zijn ze van alle grote evenementen uitgesloten, zoals de Olympische Spelen en het WK Voetbal. Herman Ram, de voorzitter van de Nederlandse Dopingautoriteit, is het eens met de straf, want: "Het was nog erger dan we eerst dachten." Bekijk het gesprek van Herman Ram met De Telegraaf hierboven. Olympische Spelen Tokyo: Topsporters bereiden zich voor op extreme hitte Bekijk deze video » Gezondheid van Epke Zonderland staat hem in de weg voor de Olympische Spelen Bekijk deze video » Pieter van den Hoogenband schrapt ‘loservluchten’ Olympische Spelen Bekijk deze video »
Sport :
Rusland vier jaar geschorst vanwege doping: "Ze zijn nog erger dan ik dacht"

De Russen zijn hard gestraft voor het systematische dopinggebruik bij grote sportevenementen. De komende vier jaar zijn ze van alle grote evenementen uitgesloten, zoals de Olympische Spelen en het WK Voetbal. Herman Ram, de voorzitter van de Nederlandse Dopingautoriteit, is het eens met de straf, want: "Het was nog erger dan we eerst dachten."

Bekijk het gesprek van Herman Ram met De Telegraaf hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rusland vier jaar geschorst vanwege doping: "Ze zijn nog erger dan ik dacht" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen