Stylist Leco van Zadelhoff gaat trouwen met vriend Carlos: "Totaal verrast"

Stylist Leco van Zadelhoff gaat trouwen met vriend Carlos: "Totaal verrast"

Stylist <em>Leco van Zadelhoff</em> gaat trouwen met vriend Carlos: &quot;Totaal verrast&quot; Stylist Leco van Zadelhoff zat vandaag bij RTL Boulevard alsof er niks aan de hand was, maar hij heeft een bijzonder weekend achter de rug. Zijn vriend Carlos vroeg hem namelijk ten huwelijk in Parijs. Dat kwam voor Van Zadelhoff als een totale verrassing, maar hij is niet te beroerd om zijn verlovingsring even te showen. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Verloving Sylvie Meis is volgens Leco van Zadelhoff ‘gelul!’ Bekijk deze video » Chantal Janzen in strak wit pakje maakt Leco van Zadelhoff sprakeloos Bekijk deze video »
Entertainment :
Stylist Leco van Zadelhoff gaat trouwen met vriend Carlos: "Totaal verrast"

Stylist Leco van Zadelhoff zat vandaag bij RTL Boulevard alsof er niks aan de hand was, maar hij heeft een bijzonder weekend achter de rug. Zijn vriend Carlos vroeg hem namelijk ten huwelijk in Parijs. Dat kwam voor Van Zadelhoff als een totale verrassing, maar hij is niet te beroerd om zijn verlovingsring even te showen.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Stylist Leco van Zadelhoff gaat trouwen met vriend Carlos: "Totaal verrast" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen