Uitbarsting vulkaan White Island is verrassing voor wetenschappers

Uitbarsting vulkaan White Island is verrassing voor wetenschappers

Uitbarsting vulkaan <em>White Island</em> is verrassing voor wetenschappers De vulkaan op het eilandje White Island, voor de kust van Nieuw-Zeeland, is tot een grote uitbarsting gekomen, waarbij zeker een aantal doden zijn gevallen. Wetenschappers waarschuwden al voor een mogelijke uitbarsting, omdat het een actieve vulkaan is, maar een eruptie van deze schaal hadden ze niet zien aankomen. Bekijk het verslag van het Jeugdjournaal hierboven. Heftige beelden: Vulkaanuitbarsting Stromboli zorgt voor grote aswolken Bekijk deze video » Mensen op boot vluchten voor enorme aswolk van vulkaan Stromboli Bekijk deze video » Japanse vulkaan barst uit: Spuwt kilometers hoog as Bekijk deze video »
Buitenland :
Uitbarsting vulkaan White Island is verrassing voor wetenschappers

De vulkaan op het eilandje White Island, voor de kust van Nieuw-Zeeland, is tot een grote uitbarsting gekomen, waarbij zeker een aantal doden zijn gevallen. Wetenschappers waarschuwden al voor een mogelijke uitbarsting, omdat het een actieve vulkaan is, maar een eruptie van deze schaal hadden ze niet zien aankomen.

Bekijk het verslag van het Jeugdjournaal hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Uitbarsting vulkaan White Island is verrassing voor wetenschappers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen