Ook Snoop Dogg is fan van The Irishman: "Dat was gangster shit"

Ook Snoop Dogg is fan van The Irishman: "Dat was gangster shit"

Ook <em>Snoop Dogg</em> is fan van <em>The Irishman</em>: &quot;Dat was gangster shit&quot; Snoop Dogg is één van de belangrijkste vertegenwoordigers van de 'gangsta rap', en dus is hij automatisch ook een groot liefhebber van de gangsterfilm. Vanzelfsprekend is Snoop dus een fan van de nieuwe Netflix-film The Irishman, genomineerd voor vijf Golden Globes. Bekijk het gesprek met onder anderen Snoop Dogg hierboven. Producer van Snoop dog bekent moord Bekijk deze video » Matthew McConaughey en Snoop Dogg werden samen high Bekijk deze video » Dokter Snoop Dogg doet wat hij het beste doet: High worden Bekijk deze video »
Film :
Ook Snoop Dogg is fan van The Irishman: "Dat was gangster shit"

Snoop Dogg is één van de belangrijkste vertegenwoordigers van de 'gangsta rap', en dus is hij automatisch ook een groot liefhebber van de gangsterfilm. Vanzelfsprekend is Snoop dus een fan van de nieuwe Netflix-film The Irishman, genomineerd voor vijf Golden Globes.

Bekijk het gesprek met onder anderen Snoop Dogg hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ook Snoop Dogg is fan van The Irishman: "Dat was gangster shit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen