DWDD gemist? Marcel van Roosmalen over test voor late avond

DWDD gemist? Marcel van Roosmalen over test voor late avond

DWDD gemist? <em>Marcel van Roosmalen</em> over test voor late avond De NPO heeft de afgelopen periode flink getest met duo's voor de late avond van de zender. Bij De Wereld Draait Door vertelde Marcel van Roosmalen dat hij ook getest was voor een talkshow. ,,Er belde een vrouw en toen werd er gezegd: 'Ik heb groen licht.' Ik dacht: ik weet niet waar het over ging, maar het klinkt fantastisch." Bekijk het gesprek bij De Wereld Draait Door met Marcel van Roosmalen hierboven. Chantal Janzen dolblij met Songfestival: "Dat RTL dit toestaat, vind ik fantastisch" Bekijk deze video » DWDD gemist? Jeroen Krabbé 75 jaar: "Ik voel me goed" Bekijk deze video »
Talkshow :
DWDD gemist? Marcel van Roosmalen over test voor late avond

De NPO heeft de afgelopen periode flink getest met duo's voor de late avond van de zender. Bij De Wereld Draait Door vertelde Marcel van Roosmalen dat hij ook getest was voor een talkshow. ,,Er belde een vrouw en toen werd er gezegd: 'Ik heb groen licht.' Ik dacht: ik weet niet waar het over ging, maar het klinkt fantastisch."

Bekijk het gesprek bij De Wereld Draait Door met Marcel van Roosmalen hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op DWDD gemist? Marcel van Roosmalen over test voor late avond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen