Vanavond in Pauw: Tom Egbers, Dione de Graaff, Huub Stapel en meer

Vanavond in Pauw: Tom Egbers, Dione de Graaff, Huub Stapel en meer

Vanavond in <em>Pauw</em>: Tom Egbers, Dione de Graaff, Huub Stapel en meer Vanavond in Pauw: Brandweermannen Gerrit-Jan Ruesink en Johnny van Aefst redden de vijfjarige Kenan onder het puin van een ingestorte grillroom in Coevorden. Tom Egbers en Dione de Graaff presenteren het Sportgala. Wat is hun favoriete sportfragment en wat vinden ze van de sportban van Rusland? Lisette Pothoven is de moeder van Noa, die op zeventienjarige leeftijd een einde aan haar leven maakte. GroenLinks-kamerlid Lisa Westerveld is nauw bij de familie betrokken. Huub Stapel staat in het theater met zijn one-manshow Het huwelijk. Pauw is elke werkdag rond 23.00 uur te zien op NPO 1. Je ziet de leukste fragmenten van Pauw terug bij Gids.tv. Jeroen Pauw stopt: bekijk hier de opmerkelijkste momenten uit zijn talkshow Bekijk deze video » Jeroen Pauw: "Door de overstap van Eva Jinek heb ik besloten nu te stoppen" Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond in Pauw: Tom Egbers, Dione de Graaff, Huub Stapel en meer

Vanavond in Pauw:

  • Brandweermannen Gerrit-Jan Ruesink en Johnny van Aefst redden de vijfjarige Kenan onder het puin van een ingestorte grillroom in Coevorden.
  • Tom Egbers en Dione de Graaff presenteren het Sportgala. Wat is hun favoriete sportfragment en wat vinden ze van de sportban van Rusland?
  • Lisette Pothoven is de moeder van Noa, die op zeventienjarige leeftijd een einde aan haar leven maakte. GroenLinks-kamerlid Lisa Westerveld is nauw bij de familie betrokken.
  • Huub Stapel staat in het theater met zijn one-manshow Het huwelijk.

Pauw is elke werkdag rond 23.00 uur te zien op NPO 1. Je ziet de leukste fragmenten van Pauw terug bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Pauw: Tom Egbers, Dione de Graaff, Huub Stapel en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen