Danny Vera trots op hoge Top 2000-notering met 'Roller Coaster'

Danny Vera trots op hoge Top 2000-notering met 'Roller Coaster'

<em>Danny Vera</em> trots op hoge <em>Top 2000</em>-notering met 'Roller Coaster' Het was groot nieuws, zaterdag rond de klok van kwart voor zes: Danny Vera is de hoogste Top 2000-binnenkomer ooit met zijn emotionele lied 'Roller Coaster'. Uiteraard wordt er ook in Veronica Inside, waar Vera al sinds jaar en dag de huisartiest is, even aandacht aan besteedt. Vera geeft aan dat hij trots is op deze prestatie, maar hij is vooral blij dat veel mensen zijn lied mooi vinden. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Danny Vera krijgt twee awards voor hit Roller Coaster: 'Ik hoef geen prijzen in muziek' Bekijk deze video » Danny Vera over zijn hit 'Rollercoaster': "Ik heb behoorlijk wat dieptepunten gehad" Bekijk deze video » Ruud de Wild over Top 2000: "Een aantal bijzondere nieuwkomers" Bekijk deze video »
Muziek :
Danny Vera trots op hoge Top 2000-notering met 'Roller Coaster'

Het was groot nieuws, zaterdag rond de klok van kwart voor zes: Danny Vera is de hoogste Top 2000-binnenkomer ooit met zijn emotionele lied 'Roller Coaster'. Uiteraard wordt er ook in Veronica Inside, waar Vera al sinds jaar en dag de huisartiest is, even aandacht aan besteedt. Vera geeft aan dat hij trots is op deze prestatie, maar hij is vooral blij dat veel mensen zijn lied mooi vinden.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Danny Vera trots op hoge Top 2000-notering met 'Roller Coaster' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen