DWDD gemist? Dit is het Getal van het Jaar 2019

DWDD gemist? Dit is het Getal van het Jaar 2019

<em>DWDD</em> gemist? Dit is het <em>Getal van het Jaar 2019</em> Het Getal van het Jaar is bekend gemaakt. Dit heugelijke moment werd besproken bij De Wereld Draait Door. Mensen konden stemmen op getallen die van grote betekenis waren voor het afgelopen jaar. Dit konden belangrijke momenten zijn in een voetbalwedstrijd of een andere bijzondere datum. Bekijk de beelden van De Wereld Draait Door over het Getal van het Jaar 2019. DWDD gemist? Trijntje Oosterhuis zingt What Christmas Means to me van Stevie Wonder Bekijk deze video » Trijntje Oosterhuis zingt Hallelujah van Jeff Buckley bij DWDD Bekijk deze video »
Talkshow :
DWDD gemist? Dit is het Getal van het Jaar 2019

Het Getal van het Jaar is bekend gemaakt. Dit heugelijke moment werd besproken bij De Wereld Draait Door. Mensen konden stemmen op getallen die van grote betekenis waren voor het afgelopen jaar. Dit konden belangrijke momenten zijn in een voetbalwedstrijd of een andere bijzondere datum.

Bekijk de beelden van De Wereld Draait Door over het Getal van het Jaar 2019.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op DWDD gemist? Dit is het Getal van het Jaar 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen