Veronica Inside gemist? Ronald Koeman vindt VI-trio ongemakkelijk

Veronica Inside gemist? Ronald Koeman vindt VI-trio ongemakkelijk

<em>Veronica Inside</em> gemist? Ronald Koeman vindt VI-trio ongemakkelijk Ronald Koeman sprak zich laatst uit over de kritiek die hij kreeg als trainer van het Nederlands elftal. Zo had de trainer ook kritiek op Veronica Inside. De heren van het programma zijn erover uit: ,,Ronald Koeman vindt ons ongemakkelijk." Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Veronica Inside gemist? 'Vrouwenquotum in voetbalteams is een kwestie van tijd' Bekijk deze video » Johan Derksen over aanwezigheid Makkelie: 'Staat hij boven de wet?' Bekijk deze video »
Talkshow :
Veronica Inside gemist? Ronald Koeman vindt VI-trio ongemakkelijk

Ronald Koeman sprak zich laatst uit over de kritiek die hij kreeg als trainer van het Nederlands elftal. Zo had de trainer ook kritiek op Veronica Inside. De heren van het programma zijn erover uit: ,,Ronald Koeman vindt ons ongemakkelijk."

Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? Ronald Koeman vindt VI-trio ongemakkelijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen