Emotionele oproep suïcidale Noa Pothoven voor het eerst te horen in Pauw

Emotionele oproep suïcidale Noa Pothoven voor het eerst te horen in Pauw

Emotionele oproep suïcidale <em>Noa Pothoven</em> voor het eerst te horen in <em>Pauw</em> De zeventienjarige Noa Pothoven leed aan meerdere psychische aandoeningen: PTSS, depressie en anorexia. Het werd haar allemaal te veel, maar de behandelingen die ze kreeg waren niet toereikend. Daarom stopte ze volledig met eten en drinken, waardoor ze uiteindelijk stierf. Ze maakte voor haar dood een emotionele oproep, die in Pauw voor het eerst te horen is. Bekijk het fragment uit Pauw hierboven. Jeugdzorg in Nederland: Zelfmoord Noa Pothoven laait debat op Bekijk deze video » Tweede Kamer wil lange wachtlijsten anorexia-klinieken aanpakken Bekijk deze video »
Talkshow :
Emotionele oproep suïcidale Noa Pothoven voor het eerst te horen in Pauw

De zeventienjarige Noa Pothoven leed aan meerdere psychische aandoeningen: PTSS, depressie en anorexia. Het werd haar allemaal te veel, maar de behandelingen die ze kreeg waren niet toereikend. Daarom stopte ze volledig met eten en drinken, waardoor ze uiteindelijk stierf. Ze maakte voor haar dood een emotionele oproep, die in Pauw voor het eerst te horen is.

Bekijk het fragment uit Pauw hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Emotionele oproep suïcidale Noa Pothoven voor het eerst te horen in Pauw of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen