Jumbo ontroert met kerst commercial 2019

Jumbo ontroert met kerst commercial 2019

Jumbo ontroert met kerst commercial 2019 Supermarktketen Jumbo doet ieder jaar weer haar uiterste best om een aansprekende kerstcommercial te maken, uiteraard om zoveel mogelijk consumenten naar de winkel te lokken voor het uitgebreide kerstassortiment. Ook deze december wordt weer ingespeeld op het sentiment van de kijker. Kerstdiner zonder moeder?In de commercial zie je dat de moeder van het, inmiddels bekende, gezin voor haar werk op reis moet naar Tokio, juist gedurende de kerstperiode. "En de voorbereidingen dan?", vragen de achtergebleven gezinsleden zich enigszins beteuterd af. Het vervolg levert bijzondere en aangrijpende beelden op want uiteraard wordt ze gemist. Tot overmaat van ramp is haar vlucht op eerste kerstdag ook nog vertraagd. Of komt het toch allemaal nog goed? Bekijk de kerstcommercial van de Jumbo hierboven. Bekijk de beste kerst commercials van 2019 Mariah Carey schittert in nieuwe kerstcommercial waarin ze vecht om zakje chips Bekijk deze video » Jumbo ontroert met kerst commercial 2019 Bekijk deze video » Albert Heijn kerstcommercial 2019: onvergetelijke kerst Bekijk deze video » PLUS kerst commercial 2019: wonder in ziekenhuis Bekijk deze video » Lidl kerst commercial 2019: weinig emotie Bekijk deze video » Is dit de beste kerst commercial van 2019? Hafod Hardware Christmas Advert Bekijk deze video »
TV :
Jumbo ontroert met kerst commercial 2019

Supermarktketen Jumbo doet ieder jaar weer haar uiterste best om een aansprekende kerstcommercial te maken, uiteraard om zoveel mogelijk consumenten naar de winkel te lokken voor het uitgebreide kerstassortiment. Ook deze december wordt weer ingespeeld op het sentiment van de kijker.

Kerstdiner zonder moeder?
In de commercial zie je dat de moeder van het, inmiddels bekende, gezin voor haar werk op reis moet naar Tokio, juist gedurende de kerstperiode. "En de voorbereidingen dan?", vragen de achtergebleven gezinsleden zich enigszins beteuterd af. Het vervolg levert bijzondere en aangrijpende beelden op want uiteraard wordt ze gemist. Tot overmaat van ramp is haar vlucht op eerste kerstdag ook nog vertraagd. Of komt het toch allemaal nog goed? Bekijk de kerstcommercial van de Jumbo hierboven.

Bekijk de beste kerst commercials van 2019

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jumbo ontroert met kerst commercial 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV