Livestream Ajax O19 - Valencia O19 (UEFA Youth League)

Livestream Ajax O19 - Valencia O19 (UEFA Youth League)

Livestream <em>Ajax O19 - Valencia O19</em> (UEFA Youth League) Vanavond strijdt Ajax tegen Valencia om een plek in de achtste finale van de Champions League, maar vanmiddag is het eerst de beurt aan de jeugdteams onder negentien om het tegen elkaar op te nemen in de UEFA Youth League. Bekijk hier de livestream van het Champions League-duel tussen Ajax en Valencia. Goede uitgangspositieDe jonge voetballers van Ajax staan er uitstekend voor in de Youth League, met - net als het eerste elftal - tien punten uit vijf wedstrijden. Hiermee zijn zij al wél zeker van een plek in de volgende ronde. Tegenstander Valencia staat laatste in de groep, met vier punten, en is al uitgeschakeld. Kijk hierboven op dinsdag 10 december vanaf 14.00 uur LIVE naar Ajax O19 - Valencia O19. Quincy Promes haalt Ajax - Valencia niet, André Onana kan wel starten Bekijk deze video » Voorbeschouwing Ajax - Valencia: "Dit is de wedstrijd van de waarheid" Bekijk deze video » Live stream Ajax - Valencia (Champions League) Bekijk deze video »
Live :
Livestream Ajax O19 - Valencia O19 (UEFA Youth League)

Vanavond strijdt Ajax tegen Valencia om een plek in de achtste finale van de Champions League, maar vanmiddag is het eerst de beurt aan de jeugdteams onder negentien om het tegen elkaar op te nemen in de UEFA Youth League.

Bekijk hier de livestream van het Champions League-duel tussen Ajax en Valencia.

Goede uitgangspositie
De jonge voetballers van Ajax staan er uitstekend voor in de Youth League, met - net als het eerste elftal - tien punten uit vijf wedstrijden. Hiermee zijn zij al wél zeker van een plek in de volgende ronde. Tegenstander Valencia staat laatste in de groep, met vier punten, en is al uitgeschakeld.

Kijk hierboven op dinsdag 10 december vanaf 14.00 uur LIVE naar Ajax O19 - Valencia O19.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Livestream Ajax O19 - Valencia O19 (UEFA Youth League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen