Dodelijke schietpartij in Tsjechisch ziekenhuis: zeker zes doden

Dodelijke schietpartij in Tsjechisch ziekenhuis: zeker zes doden

<em>Dodelijke schietpartij</em> in <em>Tsjechisch</em> ziekenhuis: zeker zes doden In een ziekenhuis in Ostrava, in het het noordoosten van Tsjechië heeft een man zeker zes mensen doodgeschoten. De dader vluchtte en werd klemgereden door de politie. Vervolgens schoot hij zichzelf door. De auto van de dader is gevonden. Bekijk meer informatie over de dodelijke schietpartij in het ziekenhuis in de bovenstaande video van Het AD. Schietpartij Fresno: 10 mensen neergeschoten, 4 doden Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Getuigen van schietincident in Doetinchem gezocht Bekijk deze video » Utrechtse tramschutter Gökmen T. krijgt verplicht een advocaat toegewezen Bekijk deze video » Schietpartij in Apeldoorn: meerdere gewonden Bekijk deze video »
Nieuws :
Dodelijke schietpartij in Tsjechisch ziekenhuis: zeker zes doden

In een ziekenhuis in Ostrava, in het het noordoosten van Tsjechië heeft een man zeker zes mensen doodgeschoten. De dader vluchtte en werd klemgereden door de politie. Vervolgens schoot hij zichzelf door. De auto van de dader is gevonden.

Bekijk meer informatie over de dodelijke schietpartij in het ziekenhuis in de bovenstaande video van Het AD.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dodelijke schietpartij in Tsjechisch ziekenhuis: zeker zes doden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen