Is dit de beste kerst commercial van 2019? Hafod Hardware Christmas Advert

Is dit de beste kerst commercial van 2019? Hafod Hardware Christmas Advert

Is dit de beste kerst commercial van 2019? <em>Hafod Hardware Christmas Advert</em> Bovenstaande kerst commercial van het kleine Britse hardware-bedrijf Hafod gooit wereldwijd hoge ogen en wordt zelfs al de beste kerstreclame van het jaar genoemd. In de bejubelde video je een klein jongetje (niet geheel ontoevallig het zoontje van de eigenaar) opstaan, naar zijn werk vertrekken en daar de hele dag klusjes verrichten. Uiteraard wordt het geheel ondersteund door een liefdevol muziekje. 100 pondDe reclame kostte naar het schijnt slechts 100 pond om te maken en dat is een klap in het gezicht van de grote ketens, die makkelijk tonnen uitgeven aan een goede reclame. Desondanks worden ze nu de loef afgestoken door deze beelden van een relatief kleine organisatie. Het einde van de commercial maakt overigens duidelijk welke boodschap die wil afgeven deze kerst. Bekijk de commercial van Hafod Hardware hierboven. Bekijk de beste kerst commercials van dit jaar Jumbo ontroert met kerst commercial 2019 Bekijk deze video » Albert Heijn kerstcommercial 2019: onvergetelijke kerst Bekijk deze video » PLUS kerst commercial 2019: wonder in ziekenhuis Bekijk deze video » Lidl kerst commercial 2019: weinig emotie Bekijk deze video »
TV :
Is dit de beste kerst commercial van 2019? Hafod Hardware Christmas Advert

Bovenstaande kerst commercial van het kleine Britse hardware-bedrijf Hafod gooit wereldwijd hoge ogen en wordt zelfs al de beste kerstreclame van het jaar genoemd. In de bejubelde video je een klein jongetje (niet geheel ontoevallig het zoontje van de eigenaar) opstaan, naar zijn werk vertrekken en daar de hele dag klusjes verrichten. Uiteraard wordt het geheel ondersteund door een liefdevol muziekje.

100 pond
De reclame kostte naar het schijnt slechts 100 pond om te maken en dat is een klap in het gezicht van de grote ketens, die makkelijk tonnen uitgeven aan een goede reclame. Desondanks worden ze nu de loef afgestoken door deze beelden van een relatief kleine organisatie. Het einde van de commercial maakt overigens duidelijk welke boodschap die wil afgeven deze kerst. Bekijk de commercial van Hafod Hardware hierboven.

Bekijk de beste kerst commercials van dit jaar

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Is dit de beste kerst commercial van 2019? Hafod Hardware Christmas Advert of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen