9-jarige Laurent Simons stopt na conflict met universiteit

9-jarige Laurent Simons stopt na conflict met universiteit

9-jarige <em>Laurent Simons</em> stopt na conflict met universiteit De 9-jarige hoogbegaafde Laurent Simons was hard bezig om als jongste persoon ooit de universiteit te halen. Gister is gebleken dat dit plan niet langer doorgaat. Conflict met TU/e.De reden zou een verschil van inzicht zijn over hoe snel Laurent zijn studie kon voltooien. De ouders van kleine Laurent wilden dat hij zou afstuderen voordat hij 10 jaar werd, maar de TU/e heeft laten weten dat dit niet gaat lukken. Mogelijk plagiaat?Ook werd Laurent beschuldigd van plagiaat. Dit was volgens de ouders de druppel en daarom hebben ze samen besloten dat Laurent per direct stopt met zijn studie bij de TU Eindhoven. Op Instagram plaatst de 9-jarige Laurent foto's over het mailcontact met de universiteit van Eindhoven onder de hashtag ''justice''. Bekijk hierboven het fragment van WNL over het 9-jarige wonderkind. Dit was het Nieuws gemist: Knuffelen bij de UvA Bekijk deze video » Hoogleraar van Universiteit van Amsterdam: 'Een acht voor een nacht' Bekijk deze video » Midas Dekkers neemt het op voor katten die jaarlijks 140 miljoen slachtoffers maken Bekijk deze video »
Nieuws :
9-jarige Laurent Simons stopt na conflict met universiteit

De 9-jarige hoogbegaafde Laurent Simons was hard bezig om als jongste persoon ooit de universiteit te halen. Gister is gebleken dat dit plan niet langer doorgaat.

Conflict met TU/e.
De reden zou een verschil van inzicht zijn over hoe snel Laurent zijn studie kon voltooien. De ouders van kleine Laurent wilden dat hij zou afstuderen voordat hij 10 jaar werd, maar de TU/e heeft laten weten dat dit niet gaat lukken.

Mogelijk plagiaat?
Ook werd Laurent beschuldigd van plagiaat. Dit was volgens de ouders de druppel en daarom hebben ze samen besloten dat Laurent per direct stopt met zijn studie bij de TU Eindhoven. Op Instagram plaatst de 9-jarige Laurent foto's over het mailcontact met de universiteit van Eindhoven onder de hashtag ''justice''.

Bekijk hierboven het fragment van WNL over het 9-jarige wonderkind.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 9-jarige Laurent Simons stopt na conflict met universiteit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen