Jim Bakkum en Buddy Vedder zingen samen Zoutelande

Jim Bakkum en Buddy Vedder zingen samen Zoutelande

<em>Jim Bakkum</em> en <em>Buddy Vedder</em> zingen samen Zoutelande Presentator en zanger Jim Bakkum is te gast in Lang Leve de Muziek Show. Samen met Buddy Vedder maken ze een spetterende bewerking van het nummer Zoutelande van de Zeeuwse band Bløf. Lang Leve de Muziek Show kun je terugkijken bij Gids.TV. Bekijk in de video hierboven het vrolijke duet van de twee zangers. Buddy Vedder over deelname in The Masked Singer: 'Je moet je collega's goed kennen' Bekijk deze video » Buddy Vedder doet zijn excellente TV Kantine-imitaties Bekijk deze video »
Entertainment :
Jim Bakkum en Buddy Vedder zingen samen Zoutelande

Presentator en zanger Jim Bakkum is te gast in Lang Leve de Muziek Show. Samen met Buddy Vedder maken ze een spetterende bewerking van het nummer Zoutelande van de Zeeuwse band Bløf. Lang Leve de Muziek Show kun je terugkijken bij Gids.TV. Bekijk in de video hierboven het vrolijke duet van de twee zangers.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jim Bakkum en Buddy Vedder zingen samen Zoutelande of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen