Grote paniek in Paleis voor een Prikkie: "Wat heb ik gedaan?!"

Grote paniek in Paleis voor een Prikkie: "Wat heb ik gedaan?!"

Grote paniek in <em>Paleis voor een Prikkie</em>: &quot;Wat heb ik gedaan?!&quot; De mannen Frank en Rogier gaan elke week in Paleis Voor Een Prikkie aan de slag om van een huis een paleis te maken. Dit natuurlijk voor weinig centjes. In de aflevering van vanavond (10 december) breekt grote paniek los. Bekijk de beelden met Frank en Rogier hierboven. Paleis voor een Prikkie is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Paleis voor een Prikkie terugkijken bij Gids.tv. Paleis voor een Prikkie gemist? Bewoonsters herkennen huis niet meer Bekijk deze video » Heftig meningsverschil in Paleis voor een prikkie: "Loslaten. Jij wil hem niet, maar ik wel!" Bekijk deze video » Rogier tegen Frank in Paleis Voor Een Prikkie: ‘In jouw familie zitten geen modellen’ Bekijk deze video »
TV :
Grote paniek in Paleis voor een Prikkie: "Wat heb ik gedaan?!"

De mannen Frank en Rogier gaan elke week in Paleis Voor Een Prikkie aan de slag om van een huis een paleis te maken. Dit natuurlijk voor weinig centjes. In de aflevering van vanavond (10 december) breekt grote paniek los. Bekijk de beelden met Frank en Rogier hierboven.

Paleis voor een Prikkie is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Paleis voor een Prikkie terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Grote paniek in Paleis voor een Prikkie: "Wat heb ik gedaan?!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen