Juvat Westendorp als een dode vis op het ijs

Juvat Westendorp als een dode vis op het ijs

<em>Juvat Westendorp</em> als een dode vis op het ijs Dancing on Ice-deelnemer Juvat Westendorp is dagelijks aan het trainen om de beste ijsdanser te worden van het SBS6 programma. De vrolijke danser haalt zo nu en dan een grap uit met zijn collega's en doet zich in de video hierboven voor als een dode vis op het ijs en krijgt de lachers op zijn hand. Dancing on Ice is elke zaterdag om 20:00 uur te zien bij SBS6. Heb je Dancing on Ice gemist? Je kunt bij Gids.tv alle fragmenten van Dancing on Ice terugkijken. Bekijk de spectaculaire opening van Dancing on Ice Bekijk deze video » Winston Gerschtanowitz zeer te spreken over eerste show Dancing On Ice: "Ik vond het een feest" Bekijk deze video »
Entertainment :
Juvat Westendorp als een dode vis op het ijs

Dancing on Ice-deelnemer Juvat Westendorp is dagelijks aan het trainen om de beste ijsdanser te worden van het SBS6 programma. De vrolijke danser haalt zo nu en dan een grap uit met zijn collega's en doet zich in de video hierboven voor als een dode vis op het ijs en krijgt de lachers op zijn hand.

Dancing on Ice is elke zaterdag om 20:00 uur te zien bij SBS6. Heb je Dancing on Ice gemist? Je kunt bij Gids.tv alle fragmenten van Dancing on Ice terugkijken.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Juvat Westendorp als een dode vis op het ijs of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen