Gaby Blaaser doet enorme uithaal in het muzikale spelprogramma Platenbazen

Gaby Blaaser doet enorme uithaal in het muzikale spelprogramma Platenbazen

<em>Gaby Blaaser</em> doet enorme uithaal in het muzikale spelprogramma <em>Platenbazen</em> In deze aflevering van Platenbazen schrapen Gaby Blaaser, Thomas van Grinsven, Sharon Doorson en Akwasi hun keeltjes. Onder leiding van teamcaptains Nesim Najih en Wietze de Jager gaan de deelnemers de muzikale strijd aan. Actrice Gaby haalt in de laatste ronde van het programma onverwachts uit en laat haar mede-kandidaten schrikken met haar stemgeluid. "Wil je a.u.b. nooit meer zingen?"In de 'zang'-ronde van het muzikale prorgramma haalt actrice Gaby Blaaser enorm uit met haar krachtige stem. Ze ontvangt hiermee punten en haar team lijkt blij. Maar Wietze de Jager kon het niet laten om commentaar te geven: "Gaby, wil je alsjeblieft nooit meer zingen?" Bekijk hierboven de aflevering van Platenbazen waarin Gaby Blaaser een enorme uithaal doet in de tiende minuut. Gaby Blaaser: 'Compliment dat mensen denken dat hele lichaam is verbouwd' Bekijk deze video » Gaby Blaaser emotioneel door Hoe Het Danst van Marco Borsato Bekijk deze video »
Entertainment :
Gaby Blaaser doet enorme uithaal in het muzikale spelprogramma Platenbazen

In deze aflevering van Platenbazen schrapen Gaby Blaaser, Thomas van Grinsven, Sharon Doorson en Akwasi hun keeltjes. Onder leiding van teamcaptains Nesim Najih en Wietze de Jager gaan de deelnemers de muzikale strijd aan. Actrice Gaby haalt in de laatste ronde van het programma onverwachts uit en laat haar mede-kandidaten schrikken met haar stemgeluid.

"Wil je a.u.b. nooit meer zingen?"
In de 'zang'-ronde van het muzikale prorgramma haalt actrice Gaby Blaaser enorm uit met haar krachtige stem. Ze ontvangt hiermee punten en haar team lijkt blij. Maar Wietze de Jager kon het niet laten om commentaar te geven: "Gaby, wil je alsjeblieft nooit meer zingen?"

Bekijk hierboven de aflevering van Platenbazen waarin Gaby Blaaser een enorme uithaal doet in de tiende minuut.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gaby Blaaser doet enorme uithaal in het muzikale spelprogramma Platenbazen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen