Ook Mylène verlaat Utopia na nieuwe onverwachte eliminatieronde

Ook Mylène verlaat Utopia na nieuwe onverwachte eliminatieronde

Ook Mylène verlaat <em>Utopia</em> na nieuwe onverwachte eliminatieronde Jessie heeft de poort van Utopia nog maar net verlaten, of er is alweer een nieuwe zwarte envelop gevonden die slecht nieuws brengt. Vandaag vond er opnieuw een eliminatie plaats en degene die de minste steun kreeg van zijn medebewoners moest Utopia verlaten. ‘Hele mooie tijd’Net als de vorige keer is Mylène genomineerd, deze keer samen met Mariska. Uiteindelijk wordt Mylène naar huis gestuurd in de achtste nominatieronde. De blondine laat weten dat haar periode in de realityserie pieken en dalen heeft gekend. “Maar ik kijk wel terug op een hele mooie tijd.” Bekijk de reactie van Mylène op het verlaten van Utopia in de video hierboven. Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Utopia terugkijken bij Gids.tv. Inwoners Utopia geschokt: Jessie en Mylène genomineerd voor eliminatie Bekijk deze video » Utopia-Jessie na gedwongen vertrek: "Het is niet anders" Bekijk deze video »
Utopia :
Ook Mylène verlaat Utopia na nieuwe onverwachte eliminatieronde

Jessie heeft de poort van Utopia nog maar net verlaten, of er is alweer een nieuwe zwarte envelop gevonden die slecht nieuws brengt. Vandaag vond er opnieuw een eliminatie plaats en degene die de minste steun kreeg van zijn medebewoners moest Utopia verlaten.

‘Hele mooie tijd’
Net als de vorige keer is Mylène genomineerd, deze keer samen met Mariska. Uiteindelijk wordt Mylène naar huis gestuurd in de achtste nominatieronde. De blondine laat weten dat haar periode in de realityserie pieken en dalen heeft gekend. “Maar ik kijk wel terug op een hele mooie tijd.”

Bekijk de reactie van Mylène op het verlaten van Utopia in de video hierboven.

Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Utopia terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ook Mylène verlaat Utopia na nieuwe onverwachte eliminatieronde of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen