Bekijk promo van de All You Need Is Love kerstspecial 2019

Bekijk promo van de All You Need Is Love kerstspecial 2019

Bekijk promo van de <em>All You Need Is Love</em> kerstspecial 2019 Wat ga je allemaal zien in de All You Need Is Love Kerstspecial van 2019? Ook dit jaar wordt op Kerstavond traditiegetrouw de kerstspecial van All You Need Is Love uitgezonden. Robert ten Brink doet over twee weken opnieuw pogingen om liefdes ter herenigen, familieleden bij elkaar te brengen en romantische verrassingen te verzorgen. Kun je niet wachten tot de All You Need Is Love kerstspecial 2019? Bekijk dan alvast de promo hierboven. De kerstspecial van All You Need Is Love is dinsdag 24 december te zien bij RTL4. Robert ten Brink over All You Need is Love Kerstspecial: "Is het enige programma dat ik leuk vind!" Bekijk deze video »
TV :
Bekijk promo van de All You Need Is Love kerstspecial 2019

Wat ga je allemaal zien in de All You Need Is Love Kerstspecial van 2019?

Ook dit jaar wordt op Kerstavond traditiegetrouw de kerstspecial van All You Need Is Love uitgezonden. Robert ten Brink doet over twee weken opnieuw pogingen om liefdes ter herenigen, familieleden bij elkaar te brengen en romantische verrassingen te verzorgen. Kun je niet wachten tot de All You Need Is Love kerstspecial 2019? Bekijk dan alvast de promo hierboven.

De kerstspecial van All You Need Is Love is dinsdag 24 december te zien bij RTL4.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk promo van de All You Need Is Love kerstspecial 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen