Nicolette van Dam dompelt zich volop onder in kerstsfeer

Nicolette van Dam dompelt zich volop onder in kerstsfeer

<em>Nicolette van Dam</em> dompelt zich volop onder in kerstsfeer Nicolette van Dam is samen met haar dochters in Tuincentrum Osdorp in Amsterdam. Ze geniet van alle kerstversiering en laat aan haar man Bas Smit weten dat ze het hoekje met de Coca-Cola kerstman het leukst vindt: "Oh schat, dit is helemaal ons hoekje hoor. Kijk nou hoe leuk dit. Te gek", zegt ze in de bovenstaande video. Nicolette van Dam in de maling genomen door man in Rooijakkers over de vloer Bekijk deze video » Kinderen van Nicolette van Dam stellen lastige vragen: "Succes, Sinterklaas!" Bekijk deze video » Bas Smit wordt in de maling genomen door z'n dochters: "Ze moeten me echt hebben vandaag" Bekijk deze video »
Entertainment :
Nicolette van Dam dompelt zich volop onder in kerstsfeer

Nicolette van Dam is samen met haar dochters in Tuincentrum Osdorp in Amsterdam. Ze geniet van alle kerstversiering en laat aan haar man Bas Smit weten dat ze het hoekje met de Coca-Cola kerstman het leukst vindt: "Oh schat, dit is helemaal ons hoekje hoor. Kijk nou hoe leuk dit. Te gek", zegt ze in de bovenstaande video.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nicolette van Dam dompelt zich volop onder in kerstsfeer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen