Dit zijn de laatste vier genomineerden voor Sportfragment Van Het Jaar 2019

Dit zijn de laatste vier genomineerden voor Sportfragment Van Het Jaar 2019

Dit zijn de laatste vier genomineerden voor <em>Sportfragment Van Het Jaar 2019</em> Het einde van het jaar nadert en zoals elk jaar blikt de NOS terug op het mooiste sportfragment van het jaar. Ook 2019 kende weer veel hoogte- en dieptepunten op het gebied van sport. En na het tellen van de stemmen tot nu toe zijn de laatste vier genomineerden bekend. Dit zijn de genomineerden voor het Sportfragment Van Het Jaar 2019: Genomineerden Mike Teunissen stunt met eerste Nederlandse gele trui in 30 jaar Ajax in 60 seconden van totale euforie, naar ongekende deceptie Jackie Groenen schiet de Oranjevrouwen naar de finale van het WK Mathieu van der Poel wint Amstel Gold Race na sensationele comeback Bekijk beelden van deze sportfragmenten in de video hierboven. Wat is volgens jou het Sportfragment Van Het Jaar 2019? Je kunt je stem uitbrengen op de website van de NOS. Ballon d'Or: Matthijs de Ligt verkozen tot talent van het jaar Bekijk deze video » Kiki Bertens overweegt oordopjes tegen schreeuwende kinderen Bekijk deze video »
Sport :
Dit zijn de laatste vier genomineerden voor Sportfragment Van Het Jaar 2019

Het einde van het jaar nadert en zoals elk jaar blikt de NOS terug op het mooiste sportfragment van het jaar. Ook 2019 kende weer veel hoogte- en dieptepunten op het gebied van sport. En na het tellen van de stemmen tot nu toe zijn de laatste vier genomineerden bekend. Dit zijn de genomineerden voor het Sportfragment Van Het Jaar 2019:

Genomineerden

  • Mike Teunissen stunt met eerste Nederlandse gele trui in 30 jaar
  • Ajax in 60 seconden van totale euforie, naar ongekende deceptie
  • Jackie Groenen schiet de Oranjevrouwen naar de finale van het WK
  • Mathieu van der Poel wint Amstel Gold Race na sensationele comeback

Bekijk beelden van deze sportfragmenten in de video hierboven.

Wat is volgens jou het Sportfragment Van Het Jaar 2019? Je kunt je stem uitbrengen op de website van de NOS.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de laatste vier genomineerden voor Sportfragment Van Het Jaar 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen