Wij Emigreren: Een stuk fietsen om naar de wc te kunnen

Wij Emigreren: Een stuk fietsen om naar de wc te kunnen

<em>Wij Emigreren</em>: Een stuk fietsen om naar de wc te kunnen Een stel dat is verhuisd naar Spanje moet een lange weg afleggen om naar het toilet te gaan, zo laten zij zien in Wij Emigreren. Voor een grote boodschap stappen ze namelijk op de fiets en gaan ze naar een openbare wc, zo is te zien in de video hierboven. Wij Emigreren is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Wij Emigreren terugkijken bij Gids.tv. Wij Emigreren: Kijkers ergeren zich aan 'bazige en betweterige' Lianne Bekijk deze video » Wij Emigreren: "Het lijkt net of ik ergens ben beland waar niemand woont..." Bekijk deze video »
TV :
Wij Emigreren: Een stuk fietsen om naar de wc te kunnen

Een stel dat is verhuisd naar Spanje moet een lange weg afleggen om naar het toilet te gaan, zo laten zij zien in Wij Emigreren. Voor een grote boodschap stappen ze namelijk op de fiets en gaan ze naar een openbare wc, zo is te zien in de video hierboven.

Wij Emigreren is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Wij Emigreren terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wij Emigreren: Een stuk fietsen om naar de wc te kunnen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen