Tygo In De Psychiatrie: Jongen sluit zich 10 maanden per jaar op in badkamer

Tygo In De Psychiatrie: Jongen sluit zich 10 maanden per jaar op in badkamer

<em>Tygo In De Psychiatrie</em>: Jongen sluit zich 10 maanden per jaar op in badkamer NPO 3 herhaalt de komende donderdagen rond 20:55 uur het vierdelige programma Tygo in de psychiatrie, waarin Tygo Gernandt in de complexe en gesloten wereld van de psychiatrie duikt. Hij onderzoekt hoe psychische labels worden opgeplakt en of dit de juiste manier is. LabelTygo begint zijn zoektocht door met hulp van psychiater Jan van Os te achterhalen hoe iemand een label krijgt. Gaan we ervan uit en kunnen we ervan uitgaan dat een diagnose altijd juist is? Juiste hulpDaarnaast ontmoet hij Jason, een 21-jarige jongen die dertien labels heeft. Tot op de dag van vandaag heeft hij ondanks zijn labels nog niet de juiste hulp kunnen krijgen. Verkeerde diagnosesOok de 37-jarige Jeroen krijgt bezoek van Tygo. Bij hem zijn vanaf zijn elfde verkeerde diagnoses gesteld. Hij is door de bijhorende medicatie het contact met de werkelijkheid verloren. Tygo Gernandt vertelt over Tygo in de psychiatrie Bekijk deze video » Tygo In De Psychiatrie: Jongen sluit zich 10 maanden per jaar op in badkamer Bekijk deze video »
TV :
Tygo In De Psychiatrie: Jongen sluit zich 10 maanden per jaar op in badkamer

NPO 3 herhaalt de komende donderdagen rond 20:55 uur het vierdelige programma Tygo in de psychiatrie, waarin Tygo Gernandt in de complexe en gesloten wereld van de psychiatrie duikt. Hij onderzoekt hoe psychische labels worden opgeplakt en of dit de juiste manier is.

Label
Tygo begint zijn zoektocht door met hulp van psychiater Jan van Os te achterhalen hoe iemand een label krijgt. Gaan we ervan uit en kunnen we ervan uitgaan dat een diagnose altijd juist is?

Juiste hulp
Daarnaast ontmoet hij Jason, een 21-jarige jongen die dertien labels heeft. Tot op de dag van vandaag heeft hij ondanks zijn labels nog niet de juiste hulp kunnen krijgen.

Verkeerde diagnoses
Ook de 37-jarige Jeroen krijgt bezoek van Tygo. Bij hem zijn vanaf zijn elfde verkeerde diagnoses gesteld. Hij is door de bijhorende medicatie het contact met de werkelijkheid verloren.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Tygo in de psychiatrie
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tygo In De Psychiatrie: Jongen sluit zich 10 maanden per jaar op in badkamer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen