Tygo In De Psychiatrie: Jongen sluit zich 10 maanden per jaar op in badkamer

Tygo In De Psychiatrie: Jongen sluit zich 10 maanden per jaar op in badkamer

Tygo In De Psychiatrie: Jongen sluit zich 10 maanden per jaar op in badkamer Tygo Gernandt is te gast bij 5 Uur Live om te vertellen over zijn programma Tygo In De Psychiatrie. Hij deelt het heftige verhaal van een jongen die lijdt aan PTSS en zich zo’n tien maanden per jaar opsluit in zijn badkamer. Bekijk beelden van Tygo In De Psychiatrie en het verhaal van Tygo in de video hierboven. Tygo In De Psychiatrie is elke donderdag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Tygo In De Psychiatrie terugkijken bij Gids.tv. DWDD gemist? Tygo Gerandt vertelt over zijn serie Tygo in de psychiatrie Bekijk deze video »
TV :
Tygo In De Psychiatrie: Jongen sluit zich 10 maanden per jaar op in badkamer

Tygo Gernandt is te gast bij 5 Uur Live om te vertellen over zijn programma Tygo In De Psychiatrie. Hij deelt het heftige verhaal van een jongen die lijdt aan PTSS en zich zo’n tien maanden per jaar opsluit in zijn badkamer.

Bekijk beelden van Tygo In De Psychiatrie en het verhaal van Tygo in de video hierboven.

Tygo In De Psychiatrie is elke donderdag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Tygo In De Psychiatrie terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tygo In De Psychiatrie: Jongen sluit zich 10 maanden per jaar op in badkamer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV