Expeditie Robinson: Eva Koreman verbrandde hand bij proef

Expeditie Robinson: Eva Koreman verbrandde hand bij proef

<em>Expeditie Robinson</em>: Eva Koreman verbrandde hand bij proef Eva Koreman beleefde een pijnlijk moment tijdens de proef waardoor ze de finale van Expeditie Robinson niet haalde. Niet alleen omdat ze de proef niet goed genoeg deed, maar ook omdat er iets goed misging. “Die fakkel had iets te ver in de olie gezeten”, vertelt Eva in de video hierboven. “Ja ik moet naar die wok, maar mijn hand staat in de fik!” Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Finalisten van Expeditie Robinson zijn helemaal klaar met het programma Bekijk deze video » Emotionele afvallers Expeditie Robinson: 'Ik had erg graag in de finale gestaan' Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Expeditie Robinson: Eva Koreman verbrandde hand bij proef

Eva Koreman beleefde een pijnlijk moment tijdens de proef waardoor ze de finale van Expeditie Robinson niet haalde. Niet alleen omdat ze de proef niet goed genoeg deed, maar ook omdat er iets goed misging. “Die fakkel had iets te ver in de olie gezeten”, vertelt Eva in de video hierboven. “Ja ik moet naar die wok, maar mijn hand staat in de fik!”

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Expeditie Robinson: Eva Koreman verbrandde hand bij proef of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen