Gaat Matthijs van Nieuwkerk stoppen met De Wereld Draait Door?

Gaat Matthijs van Nieuwkerk stoppen met De Wereld Draait Door?

Gaat <em>Matthijs van Nieuwkerk</em> stoppen met <em>De Wereld Draait Door</em>? Jeroen Pauw heeft nog maar net aangekondigd dat hij gaat stoppen met zijn talkshow, en Matthijs van Nieuwkerk lijkt dezelfde plannen te hebben. Gisteren sprak Van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door over stoppen met het programma, maar het is niet helemaal duidelijk wat de presentator precies bedoelde. In de studio van RTL Boulevard zijn de meningen verdeeld. Bekijk de discussie in RTL Boulevard over of Matthijs van Nieuwkerk stopt met DWDD of niet in de video hierboven. RTL-baas Peter van der Vorst had ‘leuk gesprek’ met Matthijs van Nieuwkerk Bekijk deze video »
Talkshow :
Gaat Matthijs van Nieuwkerk stoppen met De Wereld Draait Door?

Jeroen Pauw heeft nog maar net aangekondigd dat hij gaat stoppen met zijn talkshow, en Matthijs van Nieuwkerk lijkt dezelfde plannen te hebben. Gisteren sprak Van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door over stoppen met het programma, maar het is niet helemaal duidelijk wat de presentator precies bedoelde. In de studio van RTL Boulevard zijn de meningen verdeeld.

Bekijk de discussie in RTL Boulevard over of Matthijs van Nieuwkerk stopt met DWDD of niet in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gaat Matthijs van Nieuwkerk stoppen met De Wereld Draait Door? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen