Wilfred Genee gaat 1-op-1 interview uittesten in podcast met camera’s

Wilfred Genee gaat 1-op-1 interview uittesten in podcast met camera’s

<em>Wilfred Genee</em> gaat 1-op-1 interview uittesten in podcast met camera’s Wilfred Genee sluit niet uit dat hij terugkeert op televisie met een programma waarin het 1-op-1 interview centraal staat. Maar eerst doet hij dit in een podcast. “Wat ik persoonlijk heel erg leuk vind is het 1-op-1 interview”, vertelt de presentator. “Dat heb ik ooit in het verleden mogen doen met Wat Gaat Er Nu Door Je Heen? Toen dacht ik: dat zou ik weer willen doen. En om dat niet gelijk op tv te doen en eerst gewoon weer eens een beetje te gaan uittesten, freewheelen dacht ik: misschien is het wel leuk om een podcast te doen, maar wel met camera's.” Bekijk het interview met Wilfred Genee over zijn podcast in de video hierboven. Veronica Inside kondigt groot nieuws aan: "Dat wordt een rechtszaak" Bekijk deze video » Wilfred Genee biecht op: "Mijn heftigste ruzie ooit was met Jack Spijkerman" Bekijk deze video »
Entertainment :
Wilfred Genee gaat 1-op-1 interview uittesten in podcast met camera’s

Wilfred Genee sluit niet uit dat hij terugkeert op televisie met een programma waarin het 1-op-1 interview centraal staat. Maar eerst doet hij dit in een podcast. “Wat ik persoonlijk heel erg leuk vind is het 1-op-1 interview”, vertelt de presentator. “Dat heb ik ooit in het verleden mogen doen met Wat Gaat Er Nu Door Je Heen? Toen dacht ik: dat zou ik weer willen doen. En om dat niet gelijk op tv te doen en eerst gewoon weer eens een beetje te gaan uittesten, freewheelen dacht ik: misschien is het wel leuk om een podcast te doen, maar wel met camera's.”

Bekijk het interview met Wilfred Genee over zijn podcast in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wilfred Genee gaat 1-op-1 interview uittesten in podcast met camera’s of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen