Opnames The Roast Of Ali B. gaan van start

Opnames The Roast Of Ali B. gaan van start

Opnames <em>The Roast Of Ali B.</em> gaan van start Ali B. kan zich opmaken om met woorden te worden afgemaakt, want opnames voor The Roast Of Ali B. staan op het punt van beginnen. Hierin neemt een aantal roasters het woord om de rapper met de grond gelijk te maken. Waylon, Brace en meer gaan roastenDeze keer is Ali B. het slachtoffer en meerdere vrienden en collega’s gaan speechen. Onder anderen Henry van Loon, Brace, Waylon en Ferry Doedens behoren tot de roasters. De roast van de rapper lijkt nu al een groot succes, mensen zijn in grote getale naar de show met rode loper gekomen om te zien hoe Ali B. onder vuur wordt genomen. Bekijk de eerste beelden van Gids.tv van de rode loper met toegestroomde bekende Nederlanders in bovenstaande video. The Roast of Ali B. is op dinsdag 17 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central. Je ziet daarna de leukste fragmenten van The Roast of Ali B. terug bij Gids.tv. Ali B. onverschillig over The Roast: "Wat ze zeggen, doet me niks" Bekijk deze video » Enthousiaste Rob Geus gaat korte metten maken met Ali B Bekijk deze video »
TV :
Opnames The Roast Of Ali B. gaan van start

Ali B. kan zich opmaken om met woorden te worden afgemaakt, want opnames voor The Roast Of Ali B. staan op het punt van beginnen. Hierin neemt een aantal roasters het woord om de rapper met de grond gelijk te maken.

Waylon, Brace en meer gaan roasten
Deze keer is Ali B. het slachtoffer en meerdere vrienden en collega’s gaan speechen. Onder anderen Henry van Loon, Brace, Waylon en Ferry Doedens behoren tot de roasters. De roast van de rapper lijkt nu al een groot succes, mensen zijn in grote getale naar de show met rode loper gekomen om te zien hoe Ali B. onder vuur wordt genomen. Bekijk de eerste beelden van Gids.tv van de rode loper met toegestroomde bekende Nederlanders in bovenstaande video.

The Roast of Ali B. is op dinsdag 17 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central. Je ziet daarna de leukste fragmenten van The Roast of Ali B. terug bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opnames The Roast Of Ali B. gaan van start of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen