Slotaflevering Wij Emigreren gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Wij Emigreren gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Wij Emigreren gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van Wij Emigreren, het programma waarin gezinnen verhuizen om in het buitenland een nieuw leven op te bouwen, het verhaal van Bas en Sabrina in Zuid-Spanje. Oude barDe twee willen een camperplaats en bar beginnen in Pinoso in de regio Alicante. Ze hebben voor 75 duizend euro een oude bar met zesduizend vierkante meter grond gekocht van de overwaarde van het huis van Sabrina in Amsterdam. Zonder waterHelaas hebben ze veel tegenslagen en ruim een half jaar zonder water en elektriciteit gebivakkeerd in een caravan. Wij Emigreren: Kijkers ergeren zich aan 'bazige en betweterige' Lianne Bekijk deze video » Wij Emigreren: "Het lijkt net of ik ergens ben beland waar niemand woont..." Bekijk deze video »
Uitzending :
Wij Emigreren

In de laatste aflevering van Wij Emigreren, het programma waarin gezinnen verhuizen om in het buitenland een nieuw leven op te bouwen, het verhaal van Bas en Sabrina in Zuid-Spanje.

Oude bar
De twee willen een camperplaats en bar beginnen in Pinoso in de regio Alicante. Ze hebben voor 75 duizend euro een oude bar met zesduizend vierkante meter grond gekocht van de overwaarde van het huis van Sabrina in Amsterdam.

Zonder water
Helaas hebben ze veel tegenslagen en ruim een half jaar zonder water en elektriciteit gebivakkeerd in een caravan.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wij Emigreren of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV