Relatieproblemen bij Wij Emigreren: Zal de liefde het overleven?

Relatieproblemen bij Wij Emigreren: Zal de liefde het overleven?

Relatieproblemen bij <em>Wij Emigreren</em>: Zal de liefde het overleven? De relatie tussen het stel dat naar Spanje emigreert in Wij Emigreren is aan het wankelen. Door de stress van de emigratie en de tegenslagen die het koppel te verwerken had, heeft hun relatie de nodige klappen gehad. Wij Emigreren is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Wij Emigreren terugkijken bij Gids.tv. Wij Emigreren: Een stuk fietsen om naar de wc te kunnen Bekijk deze video » Wij Emigreren: De caravan gaat kapot Bekijk deze video »
TV :
Relatieproblemen bij Wij Emigreren: Zal de liefde het overleven?

De relatie tussen het stel dat naar Spanje emigreert in Wij Emigreren is aan het wankelen. Door de stress van de emigratie en de tegenslagen die het koppel te verwerken had, heeft hun relatie de nodige klappen gehad.

Wij Emigreren is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Wij Emigreren terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Wij emigreren
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Relatieproblemen bij Wij Emigreren: Zal de liefde het overleven? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen